loading...

تـــو لَـــــی ( دوست شــنـاســی )

. روزی ، نامه های غرب گدا     ۱۴۰۲/۰۷/۱۵ این ننگ هم برای افراطیون مدعی اصلاحات ثبت شد در حالی برخی محافل اصلاح‌طلب ترجیح دادند از کنار اهدای جایزه صلح نوبل به یک عنصر گروهک

طاهر مهدوی بازدید : 5 یکشنبه 16 مهر 1402 نظرات (0)
.
روزی ، نامه های غرب گدا  
  ۱۴۰۲/۰۷/۱۵
خبری که روزنامه‌های زنجیره‌ای سانسور کردند - مشرق نیوز
این ننگ هم برای افراطیون مدعی اصلاحات ثبت شد
در حالی برخی محافل اصلاح‌طلب ترجیح دادند از کنار اهدای جایزه صلح نوبل به یک عنصر گروهکی با بی‌اعتنایی عبور کنند، برخی محافل دیگر در این طیف، همسو با رژیم صهیونیستی و برخی گروه‌های تروریستی ابراز ذوق‌زدگی کردند.
دیروز آذر منصوری از اهدای جایزه صلح نوبل به نرگس محمدی استقبال کرد که محمدی، از حامیان تحریم ایران است و با برخی گروهک‌های تروریستی و تجزیه‌طلب در ارتباط بوده است. به همین دلیل هم وزیر اطلاعات اسرائیل، به نرگس محمدی تبریک گفته و نوشت: «از شنیدن برنده شدن جایزه صلح نوبل نرگس محمدی خرسند شدم.»
همچنین سرکرده سازمان منافقین و برخی گروهک‌های تجزیه‌طلب و افرادی مانند عبدالحمید اسماعیل‌زهی، به نرگس محمدی که سابقه اقدام علیه امنیت ملی را هم دارد، تبریک گفتند؛ بلی آن که پاسخ دهند 
چه ارتباطی میان آنها و رژیم تروریست صهیونیستی وجود دارد؟!
بیانیه استقبال و تبریک رئیس جبهه اصلاحات در حالی است که خاتمی در زمان ریاست‌جمهوری و به هنگام اهدای جایزه مشابه به شیرین عبادی، از بی‌حجاب حاضر شدن وی در مراسم دریافت جایزه انتقاد کرده و گفته بود: «اميدوارم او کاملا به منافع جهان اسلام و ايران توجه داشته باشد و به هيچ وجه اجازه ندهد که از اين موقعيت به دست آمده سوءاستفاده‌ای شود. اعطای اين جايزه، ناشی از انگيزه‌های سياسی است. به عنوان برندگان جايزه صلح نوبل گفت: «اگر برندگان جايزه صلح نوبل در ۴۰ سال گذشته و از جمله اسحاق رابين و شيمون پرز را بررسی کنيم مشاهده می‌کنيم که ملاک‌های تعيين‌کننده برای اين جايزه ملاک‌های سياسی بوده‌اند. طبعا دنيای اسلام توقعاتی دارد؛ امروز بايد بدانيم که صلح را چه کسانی در دنيا به خطر می‌اندازند و چه کسانی حقوق‌شان در معرض تجاوز است؛ بايد ديد در فلسطين چه می‌گذرد و تهديدهايی که عليه ايران می‌شود، چيست؟ اميدواريم هيچ فردی در هيچ موقعيتی اجازه ندهد که از وجود وی عليه مصالح کشور و مسلمانان سوءاستفاده شود».
یادآور می‌شود تقی رحمانی، همسر پاریس‌نشین نرگس محمدی، ضمن اذعان به سیاست‌بازی در واگذاری جایزه، به رادیو فردا گفت: «جایزه نوبل به نرگس به‌عنوان یک نماد و فعال جنبش زن‌، زندگی‌، آزادی داده شده است.» نرگس محمدی به نقل از همسرش در خانواده‌ای بوده که سابقه فعالیت و عضویت در گروهک تروریستی منافقین را داشته‌اند. او به همراه خانواده خود از رامین حسین‌پناهی، (تروریست تجزیه‌طلبی که به عضویت گروه کومله درآمده بود و قصد اقدام تروریستی در ایران داشت)، حمایت کردند. از طرفی دیگر نرگس محمدی اقدام به حمایت از تحریم‌های علیه ایران کرده بود.
در میان نشریات اصلاح‌طلب، برخی از آنها به‌خاطر بی‌اعتباری جایزه سیاسی صلح نوبل، ترجیح دادند اصلا به این خبر نپردازند اما هم‌میهن و اعتماد و شرق به آن پرداختند. در این میان، شرق ذوق‌زدگی به خرج داده و نوشت: اتفاق بزرگی رخ داد و برنده جایزه صلح نوبل از ایران انتخاب شد. نرگس محمدی، فعال سیاسی و فعال حقوق بشر به‌عنوان برنده امسال انتخاب شد. نام او برای همه ایرانیان در گوشه و کنار جهان آشنا‌ست. رئیس کمیته صلح نوبل، نام «نرگس محمدی» را به‌عنوان برنده امسال اعلام کرد و گفت: «جایزه صلح نوبل به نرگس محمدی به‌دلیل تلاش برای ارتقای حقوق بشر و آزادی برای همه اهدا شد. او در مجموع ۱۳ بار دستگیر و پنج‌بار مجرم شناخته شده است.» اعطای جایزه به نرگس محمدی از سنت دیرینه‌ای پیروی می‌کند که در آن کمیته نوبل نروژ جایزه صلح را به کسانی اعطا کرده است که برای پیشبرد عدالت اجتماعی، حقوق بشر و دموکراسی تلاش می‌کنند. اینها پیش‌شرط‌های مهمی برای صلح پایدار هستند».
روزنامه هم‌میهن در خبری با عنوان «جایـزه زنانـه»، به استقبال ماجرا رفت. اما رادیو زمانه وابسته به طیفی از اپوزیسیون مقیم هلند، با نگاهی انتقادی نوشت: «آری به صلح، نه به نوبل. «آری به صلح‌» 
یک اصل اخلاقی/ اجتماعی ترا‌ـ‌تاریخی است؛ و «نه به نوبل» راهبردی پایدار در مبارزه‌های رهایی‌بخش، تا وقتی که جهان بر مدار سلطه شمال بر جنوب می‌چرخد. احترام به مبارز اما همیشه تا اطلاع ثانوی است. احترام برای شجاعت و پایداری نرگس محمدی در مبارزه بیشتر می‌شد اگر او این جایزه را رد می‌کرد، جایزه‌ای که در فهرست دریافت‌کنندگانش نام جنگ‌سالاران بسیار بدنامی دیده می‌شود.»
اشاره رادیو زمانه به افراد جنایتکاری مانند هنری کیسینجر
(بانی جنایات گسترده در شرق آسیا و شیلی)، وودرو ويلسون، تئودور روزولت، مناخیم بگین و اسحاق رابین و شیمون پرز(زمامداران جنایتکار رژیم صهیونیستی) است. هیئت‌مدیره اهدای جایزه صلح نوبل، تمایل کاملا منفعلانه‌ای نسبت به آمریکا دارند، چنان‌که با وجود بیشتری ضربات آمریکا به صلح و امنیت جهانی، شمار زیادی از برندگان جایزه صلح نوبل، آمریکایی بوده‌اند.
نکته قابل تامل دیگر این است که هرگز منتقد و معترض دارای نگاه اپوزیسیون نسبت به نظام‌های آمریکایی یا اروپا را پیدا نمی‌کنید که همانند معارضان شرقی، نامزد جایزه صلح نوبل شود.
از سوی دیگر، «نرگس صفیه محمدی» چه در ایران و چه در اروپا، آن‌قدر ناآشنا و گمنام است که رسانه‌های اروپایی مانند اسکای‌نیوز، به‌جای عکس او، تصویر یک بازیگر ایرانی همنام را به‌عنوان برنده جایزه «صلح نوبل» منتشر کردند!
 
 
گزارش BBC از شکست بی‌سابقه دیوار امنیتی اسرائیل
در حالی که عضو تیم گرداننده روزنامه هم‌میهن در واکنش به عملیات رعد‌آسای مقاومت فلسطین، اقدام به قدرتمندنمایی اسرائیل کرده بود، خبرنگار متواری اصلاح‌طلب در وبسایت بی‌بی‌سی تصریح کرد دیوار امنیتی اسرائیل دچار شکست بی‌سابقه شده است.
احمد زیدآبادی تحلیلگر روزنامه هم‌میهن نوشت: «اسرائیل و فلسطین! باز هم جنگ! باز هم تلفات انسانی و مالی! باز هم ادامۀ چرخۀ خشونت! آخرش هم آتش‌بسی شکننده با تغییراتی جزئی بر روی زمین! به زعم من، فلسطینی‌ها با جنگ و عملیات مسلحانه به حق‌شان دست نمی‌یابند و شرایط را برای خودشان از جهاتی وخیم‌تر می‌کنند. 
اسرائیلی‌ها هم با ادامۀ اشغال خاک فلسطینی‌ها و نقض مستمر حقوق آنان و تعرض به حیثیت انسانی‌شان، به حیثیت انسانی خود آسیب می‌زنند و در زنجیرِ خودبافتۀ زورگویی و خودخواهی و سلطه‌طلبی و فریب‌کاری خویش روز به روز اسیرتر می‌شوند.
راه درست، مبارزۀ مدنی برای فلسطینی‌ها و تن دادن به اجرای قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل برای اسرائیل است. فعلاً راهی جز این برای رهایی هر دو طرف، یکی از قید ستم و دیگری از قید ستمکاری دیده نمی‌شود».
او همچنین نوشت: «آتشفشانی در آستانۀ فوران است. خدا کند عملیات حماس در داخل اسرائیل آغاز باز شدن جعبۀ پاندورای جنگ فراگیر در خاورمیانه نباشد. وضع منطقه خطرناک است مانند آتشفشانی که اگر با تمام قدرتش فوران کند، زندگی بسیاری از ساکنان خاورمیانه را خواهد سوخت. احتمال خاموش شدن این آتشفشان فعال هم می‌رود. ببینیم دنیا چه خواهد کرد و ما چه خواهیم شد!».
این نوشته در حالی منتشر شده منطق مذاکره و سازش با رژیم صهیونیستی و به امید سازمان ملل نشستن، صرفا موجب توسعه ‌اشغالگری صهیونیست‌ها در دهه‌های گذشته شد.
در همین حال، نفیسه کوهنورد، همکار سابق نشریات اصلاح‌طلب که اکنون با بی‌بی‌سی همکاری می‌کند، در وبسایت این شبکه و در تحلیلی با عنوان «شکست بی‌سابقه دیوار امنیتی اسرائیل» نوشت: تحولات امروز شكست بى‌سابقه ديوار امنيتى و اطلاعاتى اسرائيل است. تصاوير سوررئالى كه از فرود آمدن نيروهاى حماس با گلايدر از هوا در شهرك‌هاى نزديك مرز غزه و همزمان ورود زمينيشان با موتور سيكلت‌ها به اين مناطق، عملياتى نيست كه ظرف یک شب يا حتى در يكى دو هفته طرح‌ريزى شده باشد. همه اينها اين سؤال را پيش مى‌آورد كه چطور چنين عمليات گسترده‌اى، از ديد سرويس استخباراتى اسرائيل دور مانده است؟
دستگاه‌هاى اطلاعاتى اسرائيل در منطقه و جهان به عنوان يكى از زبده‌ترين و پيشرفته‌ترين سرويس‌هاى جاسوسى شناخته مى‌شوند، با صدها عمليات حساس و پيچيده موفق در كارنامه‌شان. از ترور رهبران حماس تحت شديدترين تمهيدات امنيتى تا ترور دانشمندان هسته‌اى ايرانى در تهران. با همه اينها، شهرک‌نشين‌هاى اسرائيلى نزديك مرز غزه، امروز صبح را نه فقط با باران راكت‌هاى حماس كه با جولان دادن شبه‌نظاميان اين گروه درست جلوى در خانه‌هايشان شروع كردند.
ارتش اسرائيل مى‌گويد عمليات «شمشيرهاى فولادين» را در پاسخ به اين حمله حماس آغاز كرده و می‌شود انتظار داشت كه غزه و شايد حتى مناطق فراتر از آن براى روزها موشک‌باران شوند اما اين سؤال همچنان باقى خواهد ماند كه چطور سرويس‌هاى اطلاعاتى اسرائيل از پيش‌بينى چنين عملياتى بازماندند چيزى كه قطعا مدت‌ها براى گروه‌ها و كشورهاى ضد اسرائيل مانند حزب‌الله و جمهورى اسلامى ايران ملازمه‌اى براى پروپاگاندا عليه دشمن خواهد بود.

همصدایی رسانه‌های زنجیره‌ای با اسرائیل در تمجید از اعطای جایزه نوبل صلح

روزنامه‌های زنجیره‌ای «شرق»، «هم میهن» و «سازندگی» از اعطای جایزه نوبل صلح به نرگس محمدی تمجید کردند. این در حالی است که وی از اقداماتی همچون تجزیه‌طلبی و تروریسم و اعمال تحریم علیه مردم ایران حمایت کرده است.
نکته قابل توجه، همصدایی مدعیان اصلاحات با اسرائیل است چراکه همزمان وزیر اطلاعات اسرائیل و وزارت خارجه اسرائیل نیز اعطای این جایزه را به نرگس محمدی تبریک گفتند. ‌اشخاصی همچون مریم رجوی و ربع پهلوی نیز از اعطای این جایزه حمایت کردند.
لازم به ذکر است که نرگس محمدی به نقل از همسرش در خانواده‌ای بوده است که سابقه فعالیت و عضویت در گروهک منافقین را داشته‌اند. وی همچنین از رامین حسین پناهی (تروریست تجزیه‌طلبی که به عضویت گروه کومله درآمده بود و قصد اقدام تروریستی در ایران داشت) حمایت کرده بود. از طرفی دیگر نرگس محمدی به حمایت از تحریم‌ها علیه ایران اقدام کرده بود.
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟