loading...

تـــو لَـــــی ( دوست شــنـاســی )

کوتاه از انتخابات      ۱۴۰۰/۰۲/۲۸ جامعه مدرسین: شرکت گسترده پای صندوق‌های رأی بهترین مصداق همبستگی و وحدت کلمه استجامعه مدرسین حوزه علمیه قم اولین بیانیه خود ر

طاهر مهدوی بازدید : 110 چهارشنبه 29 اردیبهشت 1400 نظرات (0)

کوتاه از انتخابات 

    ۱۴۰۰/۰۲/۲۸

سامانه پیام کوتاه ویژه انتخابات مجلس | پیامک انتخاباتی


جامعه مدرسین: شرکت گسترده پای صندوق‌های رأی بهترین مصداق همبستگی و وحدت کلمه است
جامعه مدرسین حوزه علمیه قم اولین بیانیه خود را درباره انتخابات صادر کرد.
در این بیانیه آمده است:
رهبر معظم انقلاب اسلامی مدظله العالی:
«انتخابات تزریق خون تازه در کالبد نظام جمهوری اسلامی است، تجدیدقوا و تجدید نیرو برای ملت است...» 19/11/1394
انتخابات جلوه‌ای از حیات جامعه است، نماد حضور و مشارکت بانشاط مردمی است و به تعبیر حضرت امام (قدس سره) شرکت در انتخابات وظیفه الهی، ملی و انسانی است) 14/12/1362
انتخابات را باید مظهر خداباوری، مردم‌باوری و خودباوری دانست؛ بر این اساس تحقق اراده مردم در نظام را باید در بستر انتخابات جست‌وجو کرد. انتخابات دارای دو نقش است؛ یک‌ نقش آن به تحقق آرمان‌های این نظام و انقلاب کمک می‌کند و نقش دیگر حربه دشمن را کند کرده و نظام را صیانت می‌بخشد. دشمنان مدام کید و توطئه می‌ورزند تا با ناامید ساختن مردم، انتخابات یا اصلاً برگزار نشود و یا به‌صورت کمرنگ تحقق یابد چرا که نتیجه آن نفی مردم‌سالاری در ایران اسلامی است. بیش از 4 دهه از پیروزی انقلاب اسلامی ایران می‌گذرد و مردم شریف کشور عزیزمان ایران با شرکت در انتخابات‌های مختلف نشان داده‌اند که با این حق اجتماعی خویش به‌خوبی آشنا هستند و وظیفه‌ای را که در قبال آن بر دوششان سنگینی می‌کند به‌خوبی ادا می‌نمایند.
در ادامه بیانیه مذکور آمده است: جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، اوضاع کنونی جهان و منطقه را حساس ارزیابی نموده و براساس عمل به تکلیف شرعی خویش برنکات زیر تأکید می‌ورزد:
1- راه برون‌رفت از مشکلات اقتصادی و تقابل با انواع تحریم‌ها، همبستگی و وحدت کلمه است که بهترین مصداق آن، انتخابات و شرکت گسترده پای صندوق‌های رأی است. هرگونه گفتار و رفتاری که به وحدت جامعه لطمه زند و موجب تفرقه و پراکندگی در میان امت اسلامی‌شود، تقبیح می‌گردد و از همگان – انتخاب‌کنندگان و انتخاب شوندگان – می‌خواهیم تا با رعایت اخلاق اسلامی در انتخابات، شرایط استفاده بهینه از این فرصت مغتنم را برای میهن اسلامی فراهم آورند.
2- از مسئولین محترم انتخابات می‌خواهیم با دقت هرچه بیشتر در رعایت حقوق حقه شهروندان نظام اسلامی، رشد و عظمت جمهوری اسلامی ایران را به جهان مخابره کنند و الگویی تمام‌عیار برای ملت‌های آزاده جهان به نمایش بگذارند.
3- مسئله مهم دیگر ملاک‌های لازم در عرصه کارگزاری نظام اسلامی - اعم از ریاست‌جمهوری، مجلس شورای اسلامی، مجلس خبرگان رهبری و شورای شهر و روستا - می‌باشد. هریک از عرصه‌های فوق شرایطی را می‌طلبد که اگر در هنگام برگزیدن مورد اهتمام قرار گیرند، باصلاحیت‌ترین دستگاه‌های اجرا و تقنین را رقم خواهند زد و - ان‌شاءالله- در بیانیه آتی به تشریح آنها پرداخته خواهد شد.

هیچ فردی به ریاست ستاد آیت‌الله رئیسی منصوب نشده است
یک منبع نزدیک به آیت‌الله رئیسی اعلام کرد: آقای رئیسی به هواداران خود تاکید داشته که تا زمان اعلام صلاحیت‌ها از جانب شورای نگهبان، هیچ انتصابی در قالب ستادها انجام نپذیرد.
یک منبع نزدیک به آیت‌الله رئیسی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با‌اشاره به انتشار خبری مبنی بر انتصاب علی نیکزاد به عنوان هماهنگ‌کننده ستادهای مردمی آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی گفت: این خبر را برخی رسانه‌ها در فضای مجازی با استناد به متن حکم آقای نیکزاد در انتخاب قبلی ریاست‌جمهوری در سال ۹۶ منتشر و مطابق آن مأموریت‌هایی را در انتخابات سال ۱۴۰۰ برای او پیش‌بینی کردند.
به گفته این منبع مطلع، آقای رئیسی به هواداران و حامیان خود تاکید داشته که تا زمان اعلام صلاحیت‌ها از جانب شورای نگهبان و آغاز تبلیغات انتخاباتی، هیچ انتصاب و فعالیتی در قالب ستادها انجام نپذیرد.

نشست مشترک اعضای هیئت‌رئیسه شورای ائتلاف و شورای وحدت
در راستای ارتقای زمینه‌های وحدت و همگرایی بین نیروهای ارزشی و انقلابی، نمایندگان شورای وحدت و شورای ائتلاف صبح سه شنبه در محل دفتر مرکزی جامعه روحانیت مبارز جلسه مشترکی برگزار کردند.
به گزارش فارس، در راستای ارتقای زمینه‌های وحدت و همگرایی بین نیروهای ارزشی و انقلابی، نمایندگان شورای وحدت و شورای ائتلاف صبح امروز سه شنبه در محل دفتر مرکزی جامعه روحانیت مبارز جلسه مشترکی برگزار کردند.
در این نشست که مهدی چمران و پرویز سروری از اعضای شورای مرکزی شورای ائتلاف و حجت‌الاسلام موسی پور مسئول امور اجرایی انتخابات شوراها و منوچهر متکی سخنگوی شورای وحدت حضور داشتند، درخصوص راهکارهای نزدیک شدن اقدامات عملیاتی برای برگزاری دو انتخابات ریاست‌جمهوری و شورای اسلامی شهر و روستا در روز ۲۸ خرداد بحث و بررسی به عمل آمد.
منوچهر متکی سخنگوی شورای وحدت درخصوص دیگر مفاد جلسه و مباحث مطرح شده گفت: در این جلسه مشترک، طرفین با‌اشاره به لزوم تقویت وحدت و همگرایی در آستانه انتخابات، بر حمایت همه‌جانبه و مشترک از کاندیداتوری جناب حجت‌الاسلام والمسلمین رئیسی در انتخابات ریاست‌جمهوری تاکید کردند و همچنین برای ارائه لیست واحد و مشترک برای شورای شهر تهران مقرر شد پیشنهادات مطرح شده در سریع‌ترین زمان بررسی و نتیجه نهایی برای عموم شهروندان عزیز تهرانی اعلام گردد.

جلیلی: شرط اول در کار سیاسی، رفتار و کلام صادقانه است
سعید جلیلی، کاندیدای انتخاب ریاست‌جمهوری در گفت‌وگویی اظهار داشت: یکی از مولفه‌های ارزیابی کارآمدی این است که فرد کارآمد فرصت برای نشان دادن خودش ندارد و آن فرصت را هم برای کار صرف می‌کند. شهدایی نظیر شهید شهریاری و شهید فخری‌زاده، مرحوم دکتر خالدی(معاون اسبق وزارت‌خانه‌های صمت، نفت و معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی) و مرحوم عظیمی(قائم‌مقام سابق جهاد نصر) با اخلاص تمام و بهره‌مندی معنوی همین‌گونه توانستند کارهای بزرگی را به ثمر برسانند.
وی گفت: اگر شخصی در یک شورا حضور پیدا می‌کند، این حضور به اعتبار شخصیت حقوقی آن فرد است. زمانیکه وزیری به یک نهاد تصمیم‌گیر دعوت می‌شود یا در آن عضویت دارد باید با تمام ظرفیت سازمانی خود در آن جلسات حضور پیدا کند نه اینکه هرچه به ذهنش رسید بگوید و هرچه نرسید را کنار بگذارد.
جلیلی افزود: رئیس‌جمهور به عنوان کسی که ریاست بسیاری از این شوراها را بر عهده‌دارد باید اعضای جلسات را در این راستا هدایت کند؛ شما برای 80 میلیون انسان در حال تصمیم‌گیری هستید، نباید کسی در جلسات شرکت کند و بگوید من نظری ندارم یا هروقت حوصله نداشت، سکوت کند.
عضو شورای عالی امنیت ملی با بیان اینکه گفت‌وگو با گروه‌های مردمی و مشارکت دادن آنها در امور کشور باید به یک فرهنگ سیاسی تبدیل شود، اظهار داشت: بیش از 20 جلسه با اصناف مختلف کشور برگزار کردیم؛ اولین گلایه مشترک همه‌ آنها این بود که وقتی قرار است درباره صنف ما تصمیمی گرفته شود و یا بخشنامه‌ای صادر شود، نمی‌گوییم نظر ما را اعمال کنید اما حداقل قبل از تصمیم‌گیری نهایی، نقطه نظرات ما را بشنوید.
وی افزود: اگر فضای سیاسی شفاف باشد تا نقطه نظرات کارشناسی بتوانند صادقانه مطرح شوند، کشور بسیاری از آسیب‌ها را متحمل نخواهد شد.
جلیلی با‌اشاره به اینکه نباید مسئولان پشت ضعف‌های یکدیگر پنهان شوند، تصریح کرد: اگر مسئولی ضعف دارد، نباید مسئول دیگری بگوید من این کار را انجام ندادم چون دیگری ضعیف بود؛ عده‌ای می‌گفتند اگر لوایح دو قلو تصویب بشود، ما همه مسائل را حل می‌کنیم؛ دو سال کشور را معطل لوایح دو قلو گذاشتند، نتیجه‌ای عایدشان نشد و بعد هم به کلی یادشان رفت اما دو سال کشور را معطل کردند.
عضو شورای راهبردی روابط خارجی افزود: رئیس‌جمهور وقت در آن زمان نامه‌ای را تحت عنوان «نامه‌ای برای فردا» منتشر کرد، که بله نتوانستیم فلان کار را انجام بدهیم یا آن کار دیگر اگر انجام نشد به خاطر ضعف جای دیگری بود و... من همان زمان مطلب مفصلی نوشتم که بر فرض این حرفها درست باشد، شما ده کار مهم دیگر را که می‌‌توانستید انجام بدهید، چرا انجام ندادید؟
جلیلی گفت: شرط اول در کار سیاسی، رفتار و کلام صادقانه است؛ اگر صداقت حاکم باشد، انتخاب افراد براساس رفاقت‌ها و علایق شخصی صورت نخواهد گرفت و با تبعیت از فرهنگ صحیح سیاسی کشور، کم‌هزینه و کارآمد اداره خواهد شد.

 

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟