loading...

تـــو لَـــــی ( دوست شــنـاســی )

. وزیر خارجه پاکستان در گفت‌وگوی تلفنی با امیرعبداللهیان:   متعهد به همکاری نزدیک با ایران علیه تروریسم هستیم     ۱۴۰۲/۰۹/۲۷ به گزارش دفتر روابط عمو

طاهر مهدوی بازدید : 4 سه شنبه 28 آذر 1402 نظرات (0)
.
وزیر خارجه پاکستان در گفت‌وگوی تلفنی با امیرعبداللهیان:  
متعهد به همکاری نزدیک با ایران علیه تروریسم هستیم  
  ۱۴۰۲/۰۹/۲۷

گفت‌وگوی تلفنی امیرعبداللهیان با وزیر امور خارجه پاکستان - ایسنا

به گزارش دفتر روابط عمومی، سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان، جلیل عباس جیلانی در گفت‌وگوی تلفنی با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، حمله گروهک تروریستی به نیروهای پلیس ایران در راسک را محکوم کرد.
جیلانی بر تعهد قاطع پاکستان به همکاری نزدیک با ایران در مقابله با تهدید تروریسم که یک چالش جمعی برای صلح و امنیت منطقه است، تاکید کرد.
وزرای خارجه دو کشور بر تعهد متقابل برای تقویت بیشتر روابط برادرانه ایران و پاکستان که ریشه در تاریخ و فرهنگ دارد، تاکید و بر افزایش تبادل دیدارهای سطح بالا توافق کردند.
جیلانی همچنین در این گفت‌وگوی تلفنی نگرانی عمیق پاکستان را از وضعیت وخیم فلسطین اشغالی به‌ویژه غزه ابراز کرد.
وی بر فوریت برقراری آتش‌بس، رفع محاصره غزه، ارائه کمک‌های بشردوستانه بی‌وقفه از جمله تجهیزات پزشکی به مردم غزه و ازسرگیری تلاش‌های دیپلماتیک برای صلح پایدار در خاورمیانه بر اساس راه‌حل عادلانه برای مسئله فلسطین تاکید کرد.
امیرعبداللهیان و جیلانی درباره دیگر موضوعات مهم دوجانبه و وضعیت منطقه هم گفت‌وگو کردند.
نیمه شب پنج‌شنبه (۲۳ آذرماه) در پی حمله گروهک تروریستی به مقر انتظامی راسک در استان سیستان و بلوچستان، ۱۱ نفر از نیروهای فراجا به شهادت رسیدند. روز گذشته در سیستان و بلوچستان عزای عمومی اعلام شد.
به گزارش ایرنا، احمد وحیدی وزیر کشور ایران در جریان بازدید از مقر انتظامی راسک گفت: دولت پاکستان نسبت به حراست و حفاظت از مرزهای خود اقدام کند و اجازه ندهد گروهک‌های تروریستی در خاک این کشور لانه بسازند.
امیرعبداللهیان: همکاری‌های نزدیک ایران و قطر بیانگر اعتماد متقابل میان دو کشور است
حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در پیامی در یکی از شبکه‌های اجتماعی نوشت: فرارسیدن روز ملی قطر را به ملت، دولت و آقای محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه این کشور تبریک می‌گویم. 
وی همچنین عنوان داشت: همکاری‌های نزدیک جمهوری اسلامی ایران و قطر در چالش‌ها و موضوعات مختلف بین‌المللی و منطقه‌ای بیانگر اعتماد متقابل میان دو کشور و سرمایه‌ای ارزشمند برای ارتقای مناسبات دوجانبه است. از خداوند متعال توفیق و بهروزی برای دولت و مردم کشور برادر و مسلمان قطر را مسئلت دارم.
 
کنعانی:
 تحقیقات بین‌المللی در مورد زنده به گور کردن
مجروحان بیمارستان «کمال عدوان» ضروری است

وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران- مشاهده پروفایل

ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نوشت: چهره واقعی و خوی ضدبشری رژیم صهیونیستی در جنگ علیه غزه بیش از هر زمان دیگری نمایان شده است. وی ادامه داد: پس از کشتار صدها فلسطینی و اقدام صهیونیست‌ها در ممانعت از انتقال پیکر آنها به بیرون، محوطه بیمارستان «شفا» در غزه به گور جمعی تبدیل شده است. کنعانی با انتشار تصاویری از تخریب بیمارستان‌ها توسط رژیم صهیونیستی عنوان کرد: تصاویر منتشر شده پس از عقب‌نشینی ارتش رژیم صهیونیستی از «بیمارستان کمال عدوان»، نشان می‌دهد که برخی بیماران و مجروحان در محوطه بیمارستان توسط بلدوزرها زنده به گور شده‌اند. تحقیقات بین‌المللی در مورد این موضوع ضروری است. گفتنی است؛ روز گذشته «منیر البرش» مدیرکل بهداشت غزه در گفت‌وگو با الجزیره تاکید کرد که رژیم صهیونیستی بیمارستان کمال عدوان را به طور کامل تخریب کرده و این بیمارستان اکنون قادر به خدمات رسانی نیست.
به گزارش ایرنا، کنعانی همچنین گفت که رژیم صهیونیستی اجساد شهدا را در یک چاله بزرگ در بیمارستان کمال عدوان دفن کرد.
 

 علی باقری به توکیو رفت

روزنامه ۱۹دی - باقری وارد توکیو شد - صاحب‌خبر

علی باقری کنی معاون سیاسی وزارت امور خارجه ایران دوشنبه ۲۷ آذرماه و به منظور دیدار و گفت‌وگو با مقامات ژاپنی و پس از سفری که به پکن داشت، به توکیو رفت.
او در این سفر که به دعوت همتای ژاپنی انجام شده است با وزیر خارجه ژاپن یوکو کامیکاوا وزیر خارجه و همچنین معاون ارشد سیاسی وزیر خارجه ژاپن فوناکوشی دیدار و درباره مناسبات دوجانبه و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی به گفت‌وگو خواهد پرداخت.
به نظر می‌رسد اوضاع جاری در غزه هم از جمله محورهای گفت‌وگوهای علی باقری با مقامات ژاپنی است. آنچنان‌که در دیدار روز چهارشنبه ۲۲ آذرماه  امیرعبداللهیان و همتای ژاپنی در ژنو، وزیر خارجه ژاپن خواستار افزایش تلاش‌های ایران برای کنترل اوضاع در منطقه شد.
از سوی دیگر به نظر می‌رسد مذاکرات رفع تحریم‌ها هم از دیگر مباحث مورد گفت‌وگوی باقری با مقامات ژاپنی خواهد بود. مهرماه سال جاری بود که حسین امیرعبداللهیان که اواسط مرداد سفری به ژاپن داشت، در گفت‌وگو با خبرگزاری کیودو از طرح پیشنهادی ژاپن برای ازسرگیری مذاکرات برجام خبر داد. باقری در سفری هم که به پکن داشت درباره مذاکرات رفع تحریم‌ها با همتای چینی خود گفت‌و‌گو کرد.
معاون سیاسی وزارت امور خارجه قبل از ژاپن برای شرکت در نخستین نشست کمیته سه‌جانبه مشترک ایران، چین و عربستان سعودی به پکن سفر کرده بود.
به گزارش ایرنا، دیدار با مقامات ارشد پارلمانی ژاپن و گفت‌وگو با اندیشمندان این کشور از دیگر برنامه‌های باقری در این سفر است.
کنفرانس خبری باقری کنی
 معاون سیاسی وزارت امور خارجه در توکیو 
علی باقری کنی در کنفرانس خبری خود در توکیو و در ابتدای سخنان خود با اشاره به ظرفیت‌های متنوع ایران و ژاپن، این دو کشور را دو رکن مهم ثبات در قاره آسیا عنوان نمود.
معاون وزیر امور خارجه ایران، ضمن اشاره به اهمیت تشریک مساعی دو کشور در ارتقای صلح و ثبات منطقه‌ای و بین‌المللی گفت: ایران به عنوان یکی از منابع بزرگ انرژی جهانی و ژاپن به عنوان یک قدرت صنعتی به یکدیگر نیاز متقابل دارند.
وی افزود: در دیدارهایی که طی دو روز با مقامات ژاپنی خواهم داشت تلاش می‌کنیم زمینه‌های توسعه روابط را مورد گفت‌و‌گو قرار دهیم.
علی باقری در بخش دیگری از سخنانش گفت جنایت علیه مردم غزه همان طور که دبیرکل سازمان ملل به درستی عنوان کرده، هم تهدید علیه صلح و امنیت بین‌المللی و هم نسل کشی آشکار است.
وی افزود: بازیگران بین‌المللی باید از همه ظرفیت‌های خود برای توقف نسل کشی در غزه استفاده کنند تا جنایت در غزه پایان‌ پذیرد; محاصره ظالمانه علیه مردم غزه پایان یابد; کمک‌رسانی به مردم غزه بدون قید و شرط آغاز شود; و با کوچاندن اجباری مردم در داخل غزه و از غزه مقابله شود.
معاون وزارت امور خارجه کشورمان اظهار داشت: تنها مردم فلسطین هستند که می‌توانند و باید درباره آینده خودشان تصمیم بگیرند. مردم فلسطین نیاز به قیم ندارند، لذا اگر بخواهیم صلح و ثبات در منطقه غرب آسیا برقرار شود، باید نگاه و اولویت و نظر مردم فلسطین مبنا باشد، زیرا حلقه مفقوده در طرحها و الگوهای حل مسئله فلسطین که تاکنون طی ۷۵ سال به نتیجه نرسیده غیبت مردم فلسطین برای تعیین سرنوشت خودشان است.
دکتر باقری گفت: دنیا برای یک بار هم که شده باید به نظر مردم فلسطین اهمیت دهد و اجازه دهد آنها خود برای آینده خودشان تصمیم بگیرند و در این چارچوب جمهوری اسلامی ایران از هر تلاشی حمایت می‌کند.
معاون وزیر خارجه کشورمان در پاسخ به سؤال خبرنگاران گفت: دولت یمن اعلام کرده که تا زمانی که صهیونیستها به جنایت علیه مردم غزه ادامه دهند تلاش خواهد کرد از کمک‌رسانی به اسرائیل جلوگیری کند. آنها یک بازیگر مستقل در صحنه بین‌المللی هستند که وفق تشخیص خود عمل می‌کنند و لذا مرتبط کردن اقدامات آنها به دیگران درست نیست.
ایشان در پاسخ به سؤالی درخصوص انتظار ایران از ژاپن در ارتباط با جنگ غزه، ضمن مهم شمردن رای ژاپن به قطعنامه مجمع عمومی در مورد توقف تهاجم به غزه گفت: طبیعی است که دولت ژاپن با توجه به نقش و جایگاه بین‌المللی خود برای توقف جنگ در غزه تلاش کند، لذا انتظار این است که مادامی که رژیم صهیونیستی به جنایت علیه مردم غزه ادامه می‌دهد دیگر کشورها در مناسبات خود با اسرائیل تجدیدنظر کنند. 
وی افزود: همان طور که ژاپن به درستی به قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل رای داد، می‌تواند از دیگر ظرفیت‌های بین‌المللی خود هم برای توقف این نسل‌کشی در غزه استفاده کند.
دکتر باقری در رابطه با سؤالی درخصوص عملیات حماس و سایر گروههای مقاومت در روز ۷ اکتبر گفت: اقدام حماس در روز ۷ اکتبر یک اقدام در خلأ و اولیه نبود. اقدام حماس در پی ۷۵ سال اشغالگری و تجاوز و جنایت و اقدامات غیرقانونی صهیونیست‌ها اتفاق افتاد. اقدام حماس پس از ۱۶ سال محاصره ضد انسانی و ظالمانه صهیونیست‌ها علیه باریکه غزه بوقوع پیوست. اقدام حماس پس از بازداشت و زندانی کردن حدود شش هزار فلسطینی توسط صهیونیست‌ها انجام شد.
وی افزود: کدام ملت در روی زمین وجود دارد که برای زندگی کردن باید به تونل پناه ببرد؟ کدام یک از زنان و کودکان فلسطینی که در ۲ ماه گذشته کشته شده‌اند خلبان جنگنده یا راننده تانک بوده‌اند؟! آنچه امروز در غزه شاهد آن هستیم یک جنایت علیه بشریت و یک نسل‌کشی تمام عیار است و جرم مردم غزه این است که می‌خواهند از موجودیت، هویت و حیثیت خود به عنوان یک ملت دفاع کنند.
 معاون وزیر خارجه در پاسخ به سؤالی درخصوص تنزل جایگاه آمریکا و نظم جدید گفتند: قطعا پس از پایان جنگ در غزه ما شاهد یک نقشه راهبردی، سیاسی و امنیتی جدید در منطقه خواهیم بود که در آن نقشه مقاومت به‌عنوان یک بازیگر غیرقابل انکار وجود دارد. مقاومت یک رکن اصلی و غیر قابل انکار ثبات منطقه است و در جای جای منطقه حضور و نقش‌آفرینی خواهد داشت.

 

 

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟