loading...

تـــو لَـــــی ( دوست شــنـاســی )

پیامر اكرم (ص) : خدایا دوست بدار كسى‏ را ، كه على را دوست دارد.

طاهر مهدوی بازدید : 0 سه شنبه 07 آذر 1402 نظرات (0)
.
بی‌نشانی آن روز تربت زهرا (س) نشانه امروز بود  
۱۴۰۲/۰۹/۰۵

السلام علیک یا فاطمه الزهرا (س) یا بنت رسول الله (ص)

«زهرای ما(س)، آن روزها، بعد از رحلت رسول خدا(ص) و پیش از آنکه، خود نیز چشم از جهان فرو بندد و در جوار قرب الهی به پدر چشم انتظار خویش بپیوندد، بارها کوچه‌های مدینه را کاویده بود و به دیدن برخی از «خواص» رفته بود، فاطمه(س) با دلواپسی سفارش‌های رسول خدا(ص) را به آنان گوشزد کرده بود و عهدی را که با خدا بسته و اکنون بی‌محابا شکسته بودند، به یادشان آورده بود. اما، دلشوره فاطمه(س) که اصرار او را در پی داشت، پاسخی جز سکوت برخی از خواص را به دنبال نداشت و چنین بود که صدای فاطمه(س) در سکوت سنگین و سؤال آفرین آن روزها گم شد.

زهرای ما(س) می‌دانست که اگر مردم از ولایت علی(ع) دور شوند بی‌تردید به پذیرش ولایت حاکمان جور، مجبور می‌شوند. فاطمه(س) در محرومیت جهان اسلام از امامت علی(ع)، «فتنه جمل» را می‌دید، نعره مستانه معاویه در فریب صفین را می‌شنید، در «نهروان»، جهالت خوارج را می‌نگریست و در سحرگاه خونین نوزدهم رمضان سال چهلم هجری در محراب مسجد کوفه بر فرق شکافته علی(ع) می‌گریست، اشرافیت بر باد رفته را می‌دید که بار دیگر به میدان آمده، حسن(ع) را که از محرومیت مردم گرفتار در چنگال معاویه خون دل می‌خورد و سر مطهر حسین(ع) را می‌دید که در هنگامه خون و فریب اشراف بر نیزه می‌رود، یزید را می‌دید که سر بریده فرزند رسول خدا(ص) را پیش روی نهاده، بر لب و دندان او می‌زند و اجداد به هلاکت رسیده خود در «بدر» و «حنین» را به تماشای انتقام می‌خواند! و... مردم مظلوم را که در چنگال خونریز «بنی امیه» و «بنی عباس» گرفتارند و جماعت مسلمانان را که انگشت پشیمانی به دندان می‌گزند و دست حسرت بر پیشانی می‌زنند که کاش ولایت علی(ع) آن دوستدار محرومان و حامی مظلومان را پاس می‌داشتند تا ولایت حجاج بن یوسف‌ها و منصور دوانقی‌ها که خونریز و انسان‌ستیزند را به زور بر گرده خویش نمی‌داشتند.»
فاطمه(س)، این همه را می‌دید که آن همه دلواپس بود، واقعه‌ای که آن روزها اتفاق افتاده بود انحرافی بزرگ بود و بیراهه‌ای که برخی از خواص به هر علت- و از جمله قدرت‌طلبی، و آلودگی به چرب و شیرین دنیا و مخصوصاً تلاش برای بازگشت به زندگی اشرافی- در آن گام نهاده بودند، زاویه‌ای ۱۸۰ درجه با صراط مستقیم الهی و نقشه راهی که رسول خدا(ص) به وضوح و با صراحت ترسیم کرده بودند، فاصله داشت... و این دلشوره واقعی زهرای ما- سلام الله علیها- بود. غیر از این چه نگرانی دیگری می‌توانست زهرای مظلوم ما را تا آن اندازه به دلشوره اندازد؟
گفته‌اند و هنوز هم می‌گویند که دلشوره فاطمه از غصب فدک بود! و ما در این که فدک غصب شده بود سخنی نداریم ولی بدون کمترین تردیدی می‌توان گفت نسبت دادن دلشوره و نگرانی فاطمه زهرا(س) به غصب فدک، نمی‌تواند ریشه و علت نگرانی دختر پیامبر خدا(ص) با آن همه فضیلت بی‌نظیر و جایگاه برجسته آن حضرت باشد. در خبری موثق آمده است که ‌هارون‌الرشید، خلیفه عباسی، یکی از نزدیکان خود را نزد امام موسی کاظم علیه‌السلام فرستاد و از ایشان خواست محدوده «فدک» را مشخص کند تا آن را به فرزندان فاطمه سلام الله علیها بازگرداند و ماجرای نارضایتی دختر پیامبر خدا(ص) از حاکمان آن روز خاتمه یابد، آن امام بزرگوار در پاسخ خلیفه عباسی، حدود و مرزهای کشور اسلامی در آن روز را به عنوان حدود و مرزهای فدک یاد کرد.
تاریخ ‌نویسان و وقایع‌ نگاران در صدر اسلام برخی از کوچک‌ترین و کم اهمیت‌ترین رخدادهای آن روزها را با دقت و شرح جزئیات آن ثبت کرده‌اند که امروزه در دست و قابل مراجعه است. مثلاً این که خانه فلان سردار اسلام در کدام نقطه قرار داشت و فلان شخصیت صدر اسلام در کدام جنگ و حتی در کدام نقطه از میدان جنگ کشته شد و یا به شهادت رسید و یا فلان شخص با نیزه حمله می‌کرد یا با شمشیر و...
بنابراین آیا تعجب آور نیست که تربت پاک دختر پیامبر خدا(ص) با آن همه نقش برجسته‌ای که در اسلام داشته است و آن همه فضیلت و شأن والایی که از قول رسول خدا(ص) درباره آن حضرت نقل شده است «بی نشان» باقی بماند؟!
حالا به بخشی از زمزمه امیرالمؤمنین(ع) به هنگام دفن شبانه فاطمه زهرا(س) مراجعه می‌کنیم و در آن به وضوح می‌توانیم راز تربت بی‌نشان یا به بیان دیگر راز بی‌نشان ماندن تربت زهرای اطهر(س) را دریابیم؛
«ای رسول خدا... سلام من و دخترت را که به دیدار تو آمده و در جوار تو به خاک رفته، پذیرا باش... اکنون امانت به صاحبش رسیده، زهرا از کنار من دامن کشیده و نزد تو آرمیده است... بعد از او، آسمان و زمین زشت می‌نماید و اندوه دلم، هرگز نمی‌گشاید...
رفتن فاطمه، دلم را خسته و غصه‌ام را پیوسته کرد و چه زود جمع ما به پریشانی کشید... شکایت خود به خدا می‌برم و دخترت را به تو می‌سپارم. زهرا خواهد گفت که پس از تو چه ستم‌ها بر او روا داشتند... آنچه می‌خواهی از او بجوی و هرچه خواهی با او بگوی، تا راز دل نزد تو بگشاید و خون دلی که فرو داده است، برون آید...
ای پیامبر خدا... دخترت زهرا، پنهانی به خاک می‌رود و حال آنکه، هنوز چند روزی بیش، از رحلت تو سپری نشده و هنوز نامت از زبان‌ها نیافتاده است...
ای فاطمه!... اگر بیم آن نبود که ستمگران چیره شوند، برای همیشه در کنار مزارت می‌ماندم و در این ماتم بزرگ جوی اشک از دیده می‌راندم و...»
چرا فاطمه را شبانه به خاک می‌سپارند؟ چرا آثار و نشانه‌های ظاهری قبر او را از میان برمی‌دارند؟ و چرا علی(ع) بر بی‌نشانی تربت زهرای مرضیه(س) که سفارش خود او بود اصرار می‌ورزد و در نجوای غمزده خویش با رسول خدا(ص) از این بی‌نشانی خبر می‌دهد؟... در این ماجرا، «پرسش و پاسخ» به هم آمیخته و «جواب‌ها» در متن «سؤال‌ها» جای گرفته‌اند... و بی‌نشانی قبر فاطمه(س) یک «نشانه» است. زهرا(س) که پیامبر خدا(ص)، خشنودی او را خشنودی خدا دانسته بود، در بی‌نشانی مدفن خود، از اعتراض به آنچه که آن روزها بعد از رحلت رسول خدا(ص) در مدینه، مرکز حکومت اسلامی در جریان بود، خبر می‌دهد. اعتراض فاطمه(س) چه بود؟...
چند ده سال بعد، آنچه فاطمه(س) در آن روز دیده بود، برخی دیگر و شاید همگان نیز به وضوح دیده و شاهد وقوع آن بودند ولی آن روز خیلی دیر شده بود. اما، امروز، فاطمه عزیز! دیگر مانند آن روزها تنها نیستی. ملت‌های مسلمان با نشانه‌ای که تو با قبر بی‌نشان خود برجای گذاشته بودی، خوش به نشان آمده‌اند و بر خرمن و خرگاه دشمنان اسلام که تو دلشوره آن را داشتی آتشی خانمان سوز افکنده‌اند.
زهرای عزیز، آیا خیل عظیم مردان و زنان دلباخته‌ات را نمی‌بینی که در سوگ تو لباس عزا بر تن دارند و آیا همین مردم این دوره نبودند که با نام یا زهرا(س) بر دشمنان تاختند؟ به یقین امروز به وضوح می‌بینی که جوانان این مرز و بوم و همه جهان اسلام با شعار «کلنا عباسک یازینب(س)» بی ‌آن‌که در سر سودای سود و در دل غم بود و نبود دنیا را داشته باشند به حمایت از حریم اهل بیت(ع) و حرم زینب کبری سلام الله علیها برخاسته‌اند.
زهرای عزیز! امروز از فرزند تو فقط به یک اشاره و از امت به سر دویدن است، مگر نیست؟
حسین شریعتمداری
_______________________
* این یادداشت چند سال قبل با عنوان «آن شب غم گرفته» در کیهان منتشر شده بود که بازخوانی آن را در سالروز شهادت حضرت زهرای مرضیه سلام الله علیها بی‌مناسبت ندانستیم.

طاهر مهدوی بازدید : 23 یکشنبه 05 آذر 1402 نظرات (0)
.
سرلشکر سلامی:
 دشمنان ایران به فروپاشی بسیار نزدیک شده‌اند 
  ۱۴۰۲/۰۹/۰۴

سرلشکر سلامی: جمهوری اسلامی ایران لنگرگاه ثبات و امنیت منطقه است - ایرنا

سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی، فرمانده ‌کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در همایش شکوه اقتدار بسیج استان یزد بیان داشت: حضرت امام خمینی(ره) ما را از اسارت، بردگی و ذلت در زندان برده‌داری نوین و جاهلیت نوین مستکبران نجات داد و بزرگ‌ترین نهاد در خدمت‌رسانی به اسلام و مسلمین و محرومان را به نام بسیج مستضعفان بنا نهاد.
وی خاطرنشان کرد: بسیج نیرومندترین، پایان‌ناپذیرترین، شکست‌ناپذیرترین و نفوذناپذیرترین قدرت دفاعی روی زمین در طول زمان است.
امام خامنه‌ای در قلب میدان به‌صورت مستحکم با ثبات و با قدرت ایستاد
فرمانده ‌کل سپاه تصریح کرد: پس از امام خمینی(ره)، نائب و جانشین ایشان طی نزدیک به چهار دهه، در قلب خطرناک‌ترین توطئه‌های جهانی ایستاد؛ رهبر جانباز و ملهم از حکمت الهی که منطق استقامت و مقاومت را به ما یاد داد.
سرلشکر سلامی بیان داشت: هر روز خداوند بر این خیر کثیر می‌افزاید چرا که بسیج کوثر ولایت و خیر کثیر است و در واقع بسیج در عاشورای 61 هجری تشکیل شد؛ آن زمانی که در اوج تشنگی آب روی آب ریخته شد، آن زمان که مردی که مظهر غیرت و جوانمردی بود برای تشنگان حرم آب می‌آورد، همان زمانی که دست‌ها قطع می‌شد و سرها از بدن جدا می‌شد بسیج همان زمان تشکیل شد و این بسیج امتداد همان نسل است.
وی بسیج را قوی‌ترین نیروی دفاعی جهان اسلام دانست و گفت: این را نه بر اساس احساس بلکه بر اساس واقعیتی که روی زمین می‌گذرد بیان می‌کنم و هر کسی نسخه جمعیتی قوی‌تر و بزرگ‌تر از این واقعیتی که در ایران وجود دارد،  ارائه دهد.
به گزارش تسنیم، فرمانده ‌کل سپاه خاطرنشان کرد: اینکه اطراف ما این همه آتش می‌بارد اما ملت ایران در امنیت هستند و هرگز از جنگ در هراس و ناامنی نیستند و قلب‌هایشان آرام است به‌دلیل آن است که این سرزمین سرشار از رویش‌های بسیج است.
سرلشکر سلامی تصریح کرد: هر کسی به این سرزمین نگاه می‌کند، برق شمشیرهای بسیجیان چشمانش را کور می‌کند و به همین دلیل است که ما در اوج امنیت و آرامش قرار داریم.
وی خاطرنشان کرد: بسیجیان در برابر دشمن با تمام توان و ایمان جنگیدند و پس از آن در صحنه ماندند و دشمن از هر نقطه‌ای آمد راه توسط بسیج بر او بسته شد؛ تهاجم فرهنگی کرد تا جوانان ما را از مسجد، نماز و حجاب‌ گریزان کند و معصومیت و پاکی از رخسار نورانی جمعیت ما بگیرد و آلودگی فرهنگ غرب را بر جسم و جان آنان بنشاند و قلب‌های جوانان ما را در اختیار بگیرد و بر ذهن‌های آنها مسلط شود اما باز‌ هم به‌ برکت آگاهی‌افزایی‌های پیشوای انقلاب، بسیجیان ماندند و جوانان ما به مسجد رفتند، معتکف شدند، خدا را عبادت و از طاغوت اجتناب کردند و در وادی نور ماندند و به سرزمین ظلمت نرفتند.
فرمانده ‌کل سپاه تصریح کرد: جهان ثابت کرده است که هر ملتی به‌ وسعت و بزرگی رهبر و مکتبش بزرگ می‌شود و امروز ما در دامنه قله رفیعی ایستاده‌ایم که بر فراز آن نائب امام زمان(عج) ایستاده است و مجموعاً سلسله‌جبال استقامت اسلام را روی زمین به ‌تبعیت از ایشان شکل داده‌ایم.
سرلشکر سلامی گفت: مسلمانان می‌دانند در دنیایی که مستکبران هنوز هستند، راه سعادتشان از طریق شمشیرهای جهاد عبور می‌کند و این درسی است که غزه قهرمان به ما آموخت.
وی طوفان الاقصی را بی‌نظیر دانست و اظهار داشت: تاریخ بشریت چنین طوفانی را در سابقه ندارد و شکست اسرائیل بی‌سابقه و ثبت شده است و نشان می‌دهد که دشمنان ما به فروپاشی بسیار نزدیک هستند، نزدیک‌تر از چیزی که هم ما فکر می‌کردیم و هم آنان می‌اندیشیدند.
فرمانده ‌کل سپاه تصریح کرد: سخت‌ترین جنگی که مسلمانان به آن وارد شدند این جنگ غزه بود که در آن آمریکا، فرانسه، انگلیس، آلمان، اسرائیل و برخی منافقان که با او همراهی کرده و می‌کنند و ما آنان را می‌شناسیم، همه با هم شکست‌ خورده و افسرده شدند.
سرلشکر سلامی گفت: دشمن تصور کرده بود که می‌تواند با کشتن کودکان و زنان و نوزادان بیرق پیروزی خود را برافرازد و تنها تعریف آنها از پیروزی، مدفون کردن مردم بی‌دفاع زیر آوارها بود.
وی خاطرنشان کرد: اشتباه دیگر آنها این بود که از پشت دیوارها آن‌گونه که قرآن کریم می‌فرماید، اول از آن سوی دیوارها و قلعه‌های مستحکمی که ساخته بودند می‌جنگیدند ولی در نهایت اشتباه کردند و از پشت دیوارها خارج شدند و حائل بین خود و مجاهدان اسلامی را برداشتند و به این صورت صهیونیست‌ها به ‌دست خودشان از دیوارها عبور کردند و 1600‌تانک و نفربر زرهی را وارد میدان کردند.
فرمانده ‌کل سپاه اظهار داشت: آنها وقتی خودشان از فاصله نزدیک به فلسطینیان رسیدند دچار مشکل شدند و در حالی که آنها جوانان را نمی‌دیدند، جوانان آنها را می‌دیدند و جنگ بین‌ تانک‌ها و اشباح نامرئی آغاز شد و‌ تانک‌ها با فاصله نزدیک منهدم می‌شدند و تاکنون بیش از 300 دستگاه ‌تانک و نفربر منهدم شده است.
سرلشکر سلامی گفت: آنها پس از آن متوجه شدند که این راه بسته است و اگر ادامه پیدا کند مطمئناً به نابودی این ماشین جنگی می‌رسند، در شمال، حزب‌الله آنها را درگیر کرده بود، در کرانه باختری هم با مشکل مواجه بودند؛ به‌صورت شبانه‌روز بیدار بودند و فرسوده و مضطرب شدند چرا که آنها به‌گفته قرآن کریم اصحاب ترس هستند.
وی با بیان اینکه به ‌گفته قرآن کریم هر یک از اینها دلبسته زندگی و از مرگ گریزانند و می‌خواهند هزار سال عمر کنند بیان داشت: این به‌عکس فلسطینیان است که آرزوی شهادت را دارند.
سرلشکر سلامی اظهار داشت: امروز می‌بینیم رژیمی که در حال تاخت‌وتاز بود ناگهان متوقف شد، اگر آنها در حال پیروز شدن بودند خود را متوقف نمی‌کردند پس مشخص است که عجز، ناتوانی، و شکست امروز جزو ذاتی این قدرت شیطانی است و حالا باید از تکرار اشتباهاتشان جلوگیری کنند وگرنه بیشتر منهدم خواهند شد.
فرمانده‌ کل سپاه بیان داشت: ما مطمئن هستیم که فرزندان فلسطین پیروزند کما اینکه تاکنون هم پیروز بوده‌اند، آنها وقتی پیکر کودکان خود را در دست می‌گیرند خدا را شکر می‌گویند و چنین قومی هرگز در برابر دشمن شکست نمی‌خورند.
طاهر مهدوی بازدید : 10 یکشنبه 05 آذر 1402 نظرات (0)

.

سیمای حضرت فاطمه‌(س) در قرآن

(پرسش و پاسخ)

سیمای حضرت فاطمه (س) در آیات قرآن کریم – خبرگزاری بین المللی شفقنا

پرسش:در قرآن کریم چه آیاتی در شأن حضرت فاطمه‌(س) نازل شده است؟
پاسخ:شخصیت والای حضرت فاطمه(س) نه تنها خود مبین و مفسر آیات قرآن است، و وجود او سندی زنده به عنوان پشتوانه عملی برای تایید مفاهیم آن کتاب آسمانی است، بلکه عملکرد و سیره نظری و عملی آن حضرت گاهی موجب نزول آیات قرآن نیز شده است. البته این آیات شریفه در شأن حضرت زهرا(س) به شکل‌های تنزیل (ظهور ابتدایی الفاظ و تبادر معنای آن به ذهن)، تفسیر (روشن ساختن مفهوم آیات و مراد پروردگار)، تاویل (برگرداندن لفظ از معنای ظاهری‌اش به معنای محتمل) و تطبیق (حمل آیه بر مصداق آن) گفتنی است که دانشمندان و مفسران اسلامی به این امر معترفند که برخی از آیات قرآن کریم در شأن اهل‌بیت(ع) و مقام و موقعیت آنها نازل شده است، و دلالت آنها بر اهل‌بیت(ع) از باب تفسیر است، نه تطبیق، و حضرت زهرا(س) نیز یکی از آن پنج نور پاک است، که در اینجا به ذکر برخی از اهم این آیات شریفه می‌پردازیم: 
1- آیه مباهله:
در این آیه مباهله حضرت فاطمه(س) تنها مصداق نساء زنان همراه پیامبراکرم(ص) برای مباهله بود. (آل‌عمران-61)
2- آیه تطهیر
در آیه تطهیر خداوند می‌خواهد پلیدی گناه را از اهل‌بیت(ع) دور فرماید و کاملا آن بزرگواران را پاکیزه کند. (احزاب- 33). این آیه شریفه در شأن امام علی(ع) حضرت فاطمه‌(س) و امام حسن(ع) و امام حسین(ع) نازل شده است.
3- نزول سوره الدهر (الانسان)
سوره هل اتی یا الانسان در شأن امام علی(ع) و فاطمه(س) نازل شده است. آیاتی که تطبیق آن با حضرت زهرا(س) می‌باشد، از موارد تاویل به شمار می‌رود.
4- تفسیر آيه شریفه «مرج‌البحرین یلتقیان»
در روایتی از امام صادق(ع) آمده است که هنگام نزول این آیه شریفه (رحمن- 19) خداوند فرمود: من خداوندم. دو دریا را فرستادم: علی‌ابن‌ابی‌طالب‌‌(ع) دریای علم، و حضرت فاطمه‌(س) دریای نبوت، و من خدایم که پیوند میان آن دو را برقرار کردم. (تفسیر علی‌ابن‌ابراهیم قمی، ج2، ص 344)
5- حقیقت و باطن لیله‌ًْ‌القدر
با استناد به روایات در تفسیر آیه شریفه «حم والکتاب المبین، انا انزلناه فی‌لیله مبارکه» وجود مقدس حضرت فاطمه‌(س) حقیقت و باطن لیله‌القدر است، و معرفت آن حضرت همطراز درک شب قدر معرفی شده است. (انسان و قرآن، آیت‌الله حسن‌زاده‌ آملی، ص 217) مانند این روایت که مردی نصرانی خدمت امام موسای کاظم(ع) شرفیاب شد و تفسیر باطن این آیات را جویا شد. «حم، سوگند به این کتاب روشنگر،  که ما آن را در شبی پر برکت نازل کردیم، ما همواره انذاردهنده بوده‌‌ایم! در آن شب هر امری براساس حکمت‌(الهی) تدبیر و جدا می‌گردد. (دخان 1 تا 4) امام در پاسخ فرمودند: «حم» محمد(ص) و «کتاب مبین» علی‌(ع) و «اللیله» فاطمه‌(س) است. (کافی، ج 2، ص 547)
آری شأن و مقام حضرت فاطمه‌(س) به حدی بالا است که پیامبراکرم(ص) می‌فرماید: فاطمه پاره‌تن من است. هر کس او را مسرور گرداند مرا مسرور کرده است، و هرکس مرا مسرورگرداند خدا را مسرور کرده است و هرکس او را اذیت کند مرا اذیت کرده است و هر کس مرا اذیت کند خدا را اذیت کرده است، و فاطمه‌(س) عزیزترین مردم در نزد من است. (امالی شیخ طوسی، ص24)
6- مصداق سوره کوثر
کلمه کوثر از کثرت به معنای خیر و کثیر و فراوان است. و مراد از آن نسل مبارک پیامبر(ص) است که دشمنان کینه‌توز او را ابتر می‌خواندند، و خداوند نسل کثیر و فراوانی را از طریق حضرت فاطمه‌(س) به آن حضرت عطا کرد. فخرراضی در تفسیر کبیر خود می‌گوید: چه نسلی با برکت‌تر از نسل فاطمه‌(س) که مثل باقر و صادق و رضا‌(علیهم‌السلام) از آن برخاسته است.

 

طاهر مهدوی بازدید : 6 یکشنبه 05 آذر 1402 نظرات (0)
.
در گردهمایی پاسداران و بسیجیان
قالیباف: بسیج ستون اصلی برای اثبات کارآمدی
دین در اداره جامعه است
   ۱۴۰۲/۰۹/۰۴

قالیباف: بسیج ستون اصلی اثبات کارآمدی دین در اداره جامعه است - ایرنا

محمدباقر قالیباف، رئیس‌مجلس شورای اسلامی در گردهمایی بزرگ پاسداران و بسیجیان سپاه حضرت محمد رسول‌الله(ص) تهران بزرگ با عنوان «بسیج امید ملت ایران» که در پادگان حضرت ولی‌عصر(عج) برگزار شد، گفت: گاهی سختی‌هایی ایجاد می‌شود که هم در فضای اجتماعی و هم در جریان انقلاب اسلامی
تأثیر می‌گذارد و گاهی بار منفی جدی هم دارد ولی این گرد و غبارها در نهایت فرو می‌نشیند و عظمت و بزرگی گوهر گران‌بهای انقلاب اسلامی نمایان می‌شود.
وی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمود ما در نزدیکی‌های فتح قله هستیم؛ شاید برخی افراد که به مکتب قرآن و اهل‌بیت(ع) و سنت‌های الهی اعتقاد ندارند، چنین مطلبی را متوجه نشوند؛ مسیر انقلاب اسلامی این‌گونه است که آنهائی که سست ایمان هستند، از جمع جدا شده و براساس سنت‌های الهی و همان چیزی که در صدر اسلام رقم خورده، صف مؤمنان از صف کفار جدا خواهد شد تا جبهه حق پیروز شود و ما نیز باید با همان مبانی صدر اسلام به عظمت انقلاب و اسلام بنگریم.
رئیس‌مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه هدف امام خمینی(ره) از همان ابتدای نهضت، ایستادگی در مقابل استکبار بود، گفت: امام راحل وقتی از همان سال‌های آغاز مبارزه با رژیم پهلوی در مقابل کاپیتولاسیون ایستاد، فرمودند که این دسیسه‌ها ریشه در توطئه رژیم صهیونیستی دارد و اسرائیل نیز دست‌نشانده آمریکا است؛ همان زمان هدف امام(ره) پایه‌گذاری اسلام سیاسی مبتنی بر مبانی مکتب مهدویت بود.
قالیباف با بیان اینکه مبانی حرکت امام(ره) برای منتظران واقعی است، افزود: منتظر واقعی کسی است که صالح مصلح باشد. بسیجیان، پاسداران، مؤمنان و قاطبه مردم ما از این دسته بوده و منتظران واقعی هستند.
وی گفت: در انقلاب ما فرهنگ مبارزه با کسانی وجود دارد که خوی حیوانی و شیطانی داشته و ظالم و جانی هستند و در مقابل جبهه حق ایستاده‌اند. این مسیر به برکت شهدا، رهبر معظم انقلاب و مردم مقاوم بدون یک لحظه تردید و یک لحظه عقب‌نشینی با عظمت و قدرت ادامه دارد؛ ما نه تنها از باورهای ایدئولوژیک، دینی و قرآنی خود دست برنداشته‌ایم بلکه منافع بزرگ استراتژیک و راهبردی در دنیا به دست آورده‌ایم.
رئیس‌مجلس شورای اسلامی یادآور شد: هر یک از حوادث بین‌المللی از ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ و پس از انقلاب اسلامی با قبل از آن قابل قیاس نیست؛ اگر حوادث غزه را بررسی کنیم از سال ۱۹۴۸ میلادی تا سال ۱۹۷۹ که انقلاب اسلامی به پیروزی رسید، پیش از پیروزی انقلاب اسلامی جنگ اسرائیل با کشورهای عربی و قومیت‌ها بود نه با باورهای دینی و امت اسلام و  با همه آزادیخواهانی که با ظلم مبارزه می‌کنند. نتیجه آن شد که روز به روز مسئله فلسطین ضعیف‌تر شد و کشورهای عربی در همه زمینه‌ها شکست خوردند و قراردادهایی نظیر کمپ دیوید و اسلو منعقد شد.
قالیباف بیان کرد: برخلاف تحلیل جامعه‌شناسان صهیونیست که می‌گفتند با گذشت هر دهه مسئله فلسطین به دلیل خروج نسل و دولت مستقر به فراموشی سپرده خواهد شد، پس از پیروزی انقلاب اسلامی تا به امروز شاهدیم که مبتنی بر فرمایشات امام خمینی(ره) برگرفته از مکتب الهی، چنان قدرتی در ملت فلسطین ایجاد شده که طی سال‌های اخیر شاهد جنگ ۳۳ روزه، جنگ اخیر غزه و اتحاد بین اهل سنت و تشیع هستیم.
وی ایجاد داعش برای اسلام‌هراسی را یکی از راه‌های مقابله غرب با این مکتب برشمرد و گفت: همه این مسائل را نسل جدید دیده است و پس از این نیز چنین اتفاقاتی تکرار خواهد شد ولی این تحولات اسلام سیاسی، عظمت دین، مکتب الهی و تفاوت بین عقلانیت ابزاری و عقلانیت متصل به وحی را نشان داد. این مسائل عظمت انقلاب و قدرت‌های مادی و معنوی را نمایان می‌کند.
رئیس‌مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: در دنیایی که کسی به آمریکا چپ نگاه نمی‌کند، گروه‌های مقاومت طی همین ۵۰ روز گذشته چه بر سر پایگاه‌های آمریکایی آوردند و خودشان به تلفات و خسارات اذعان کردند و این قدرتی است که در منطقه و سطح جهان ایستاده است. همه اینها از برکت انقلاب اسلامی است. ما بدون شک یکی از بازیگران عرصه جهانی و منطقه‌ای هستیم. دوستان و دشمنان ما این مسئله را قبول دارند و این نشان‌دهنده عظمت انقلاب اسلامی است. البته باید بپذیریم آن‌چنان که در عرصه‌های بین‌المللی به موفقیت‌های بزرگ و خیره‌کننده رسیده‌ایم، در برخی مسائل داخلی مانند حوزه اقتصادی کارنامه قابل دفاعی نداریم.
قالیباف با بیان این که دشمنان ما کینه‌های خیبر و بدری با ما دارند و به اشکال مختلف آن را نشان خواهند داد، گفت: البته من این مسائل را تهدید نمی‌دانم و بارها گفته‌ام در انقلاب اسلامی موضوعی به نام تهدید نداریم و معتقدم هرچه پیش روی ما است، همه فرصت بوده و این فرصت‌ها را باید به دو بخش تقسیم کنیم؛ فرصت‌هایی که با ریسک همراه است و فرصت‌هایی که بدون ریسک است. و وظیفه ما استفاده از این فرصت‌ها است.
وی اضافه کرد: فرصت‌های همراه با ریسک هم در بعد مادی و هم در بعد معنوی ما را با جهش جلو می‌برد؛ موضوعی که همواره در انقلاب اسلامی بوده و این تعبیر شهید سردار سلیمانی است که می‌گوید فرصت‌های ما از دل تهدیدات بیرون می‌آید و اتخاذ چنین تصمیماتی دل در گرو فرهنگ قرآن و سنت‌های الهی و دل در گرو اعتماد به مردم دارد.
رئیس ‌مجلس شورای اسلامی با اشاره به این کلام رهبر معظم انقلاب در سالگرد رحلت امام خمینی(ره) که امام(ره) به خدا، خودش و مردم ایمان داشت، گفت: ما نیازمند به این سه ایمان هستیم. ما باید به بسیجی و پاسدار بودنمان افتخار کنیم. در فرهنگ بسیجی نباید مردم را به سیاه و سفید و خاکستری یا پایین و بالا طبقه‌بندی کنیم؛ چنین چیزی در فرهنگ اهل‌بیت(ع) و انقلاب اسلامی نیست و ما باید به مردم‌مان ایمان داشته باشیم و بدانیم که پای انقلاب و مبانی آن ایستادن سطوح مختلفی دارد اما ما باید همه مردم را مثل هم ببینیم.
قالیباف با ذکر خاطره‌ای از حضور خود در محضر رهبر معظم انقلاب در زمان فرماندهی نیروی انتظامی بیان کرد: رهبر انقلاب آن زمان به من فرمودند شما در جایی قرار دارید که مسئول امنیت مردم هستید و مکلفید امنیت را برای همه مردم تأمین کنید؛ همچنین عدالت را در امنیت رعایت کنید و فرقی بین افراد نگذارید. ایشان فرمودند باید مثل خورشیدی باشید که وقتی صبح طلوع می‌کند فارغ از اینکه افراد تا صبح عبادت خدا را کرده‌اند یا معصیت، نورش را بر همه می‌تاباند.
وی تاکید کرد: اگر امروز در حوزه‌های دفاعی، امنیتی و بین‌المللی در اوج اقتدار و افتخار قرار داریم یکی از دلایلش این است که دل در گرو فرمایشات امام(ره) و رهبر انقلاب داشته‌ایم. باید در مسائل داخلی نیز برای رفع مشکلات چنین رویکردی داشته و گوش به فرمان رهبر معظم انقلاب اسلامی باشیم.
قالیباف ادامه داد: رهبر انقلاب در یکی از سخنرانی‌های سال‌های اخیر خود در حرم امام خمینی(ره) تأکید داشتند که امام(ره)، امام تحول است؛ این تحول باید در نظام اداری، نحوه حکمرانی، آموزش و پرورش، اقتصاد و نظام بروکراسی کل بگیرد. اگر دست به دست هم دهیم و دسته‌بندی‌ها را در جبهه انقلاب کنار بگذاریم و با فرهنگ دفاع مقدس حرکت و برنامه هفتم را به درستی اجرا و ضعف‌ها را برطرف کنیم، می‌توانیم بر مشکلات اقتصادی غلبه کنیم.
رئیس ‌مجلس شورای اسلامی در پایان این نشست بار دیگر هفته بسیج را به بسیجیان دریادل تبریک گفت و عنوان کرد: ما فرزندان انقلاب یک رسالت داریم و آن اثبات کارآمدی دین در اداره جامعه است که من همواره بر آن تأکید دارم و ستون اصلی این مسئله نیز بسیج است.
 
رئیس سازمان بسیج حقوقدانان: 
  هدف بسیج حقوقدانان مطالبه‌ حقوق عامه است
جامعه ما فقر حقوقی دارد

رییس سازمان بسیج حقوقدانان: امروز مبارزه با فساد جهاد اکبر است - ایرنا

رسول بهرامی‌پور، رئیس سازمان بسیج حقوقدانان کشور درباره وظایف و فلسفه تشکیل این نهاد عنوان داشت: سازمان بسیج حقوقدانان مجموعه‌ای پویا و فراگیر، متشکل از حقوقدانان بسیجی، مؤمن، معتقد، انقلابی و پای کار جهت نقش‌آفرینی در عرصه‌های تخصصی حقوقی و قضائی برای کمک به کارآمد سازی دستگاه‌های حقوقی، قضائی و تقنینی کشور است که در هر جایی که نیاز به حضور و نقش‌آفرینی آن‌ها باشد با صلابت ورود پیدا خواهند کرد. هدف و فلسفه وجودی سازمان بسیج حقوقدانان کمک به کارآمدی نظام حقوقی، قضائی و تقنینی کشور است که متناسب با این دستگاه‌های متناظری در کشور داریم از جمله قوه قضائیه با همه ارکانی که در اختیار دارد، بخش‌های مختلف قوه قضائیه و سازمان‌های مستقلی که در تابعیت قوه قضائیه وجود دارد. قوه مقننه و قانون گذاری کشور در بحث خلأهای حقوقی، شناسایی آسیب‌های حقوقی، کمک به تقنین مناسب در سطح کشور، این هم از مأموریت‌های دیگر ما و دستگاه‌های متناظر ماست.
بهرامی پور درباره عدم آگاهی جامعه نسبت به مسائل حقوقی اظهار داشت: ما معتقدیم امروز به شدت در جامعه ما فقر حقوقی وجود دارد و راه مبارزه با فقر حقوقی مردم و به عبارتی افزایش فرهنگ حقوقی در جامعه، بحث ارتقای اطلاعات حقوقی مردم است. در همین راستا خوشبختانه سال‌هاست که طرح آموزش همگانی حقوق را با استفاده از شبکه عظیم و گسترده حقوق‌یاران و حقوقدانان بسیجی و انقلابی در سطح کشور، در بستر مساجد، محلات و مراکز مختلف دنبال می‌کنیم که با استفاده از این شبکه بتوانیم معلومات حقوقی مردم را افزایش دهیم. نتیجه این کار کاهش حجم ورودی پرونده‌ها به دستگاه قضائی، کمک به رفع اطاله دادرسی و کمک به کارآمدی نظام قضائی کشور است.
وی درباره فعالیت‌های این نهاد در حوزه آزادی زندانیان خاطرنشان کرد: یکی از طرح‌های بسیار خوبی که ما در جهت کمک به دستگاه‌های متناظر، در قوه قضائیه انجام دادیم، طرح احرار، نهضت آزاد سازی زندانیان و خدمات مؤمنانه به این جامعه آسیب پذیر، مددکاران و مددجویان زندان‌های سراسر کشور بوده است. ارائه خدمات و مشاوره‌های حقوقی، اعزام جهادی به سازمان زندان‌ها و زندان‌های سراسر کشور، کمک‌های مؤمنانه، بسته‌های معیشتی، ارائه خدمات وکالت رایگان، کارشناسی رایگان از جمله اقداماتی بوده که ما در راستای خدمت به زندانیان به عنوان یکی از اقشار آسیب پذیر جامعه انجام دادیم و معتقدیم آزادی یک زندانی کمک به یک نفر نبوده بلکه کمک به خانواده، بستگان و کمک به جامعه است.
رئیس بسیج حقوقدانان در ارتباط با موضوع مبارزه با فساد عنوان داشت: یکی از اهداف ما در سازمان بسیج حقوقدانان، بحث مطالبه‌گری حقوق عامه است. یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی، اعتماد عمومی مردم نسبت به نظام و انقلاب است. هرکس در هر جایگاهی بخواهد اصل اعتماد عمومی مردم را خدشه دار کند، مردم عزیز، اقشار دلسوز و انقلابی و همچنین حقوقدانان بسیجی و انقلابی وظیفه دارند مقابله، ایستادگی، تبیین، روشنگری و مطالبه‌گری کنند. 
به گزارش مهر، بهرامی پور در پاسخ به سؤالی درباره برنامه‌های سازمان بسیج حقوقدانان کشور برای هفته بسیج اظهار داشت: ما در هفته مبارک بسیج دو برنامه محوری را دنبال می‌کنیم. اولاً بحث کمک به آزادسازی زندانیان در دو بخش صورت می‌گیرد. بیش از پانصد نفر از زندانیان واجد شرایط سراسر کشور با مشارکت بسیج حقوقدانان آزاد خواهند شد و حدود هفت هزار بسته معیشتی بین خانواده‌های نیازمند زندانیان سراسر کشور توزیع خواهد شد. دوماً بحث آموزش همگانی حقوق و ارتقای سواد حقوقی در جامعه در بستر مساجد و محلات بوده که توسط عزیزان در بسیج حقوقدانان سراسر کشور در این هفته دنبال خواهد شد.
طاهر مهدوی بازدید : 12 یکشنبه 05 آذر 1402 نظرات (0)
.
جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در پیامی به مناسبت هفته بسیج:
 تحرّک و رشد امروز کشور ما مرهون فرهنگ و تفکر بسیجی است  
  ۱۴۰۲/۰۹/۰۴

پیام جامعه مدرسین حوزه علمیه قم به مناسبت هفته بسیج | خبرگزاری بین المللی  شفقنا

به گزارش روابط عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، در این پیام آمده است: انقلاب اسلامی ایران با حمایت و پشتیبانی عظیم مردمی به پیروزی رسید و مردم در استمرار و بقای آن تاکنون نقش بسزایی داشته‌اند. سخن امام خمینی -قدس سره-، راه و هدف او، توده‌های مردم را برای مبارزه همراه کرد و امروز بسیج به عنوان مردمی‌ترین‌، فرهنگ‌آفرین‌ترین و اقتدار‌آفرین‌ترین تبلورهای حضور مردم در حمایت از نظام اسلامی است. بسیج یک اندیشه وسیع و سبک زیستن است. بسیج در نام و شناسه و کارت و عضویت خلاصه نمی‌شود و در حقیقت هر کسی که برای عزت و اقتدار دین و کشور مجاهدت می‌کند یک بسیجی است و این عنوان برای همه‌ مجاهدان فی‌سبیل‌الله صدق می‌کند و در یک جغرافیا نمانده و نخواهد ماند. امروز نیز جبهه مقاومت بر اساس الگو و تفکر بسیجی در حال مبارزه با صهیونیزم جهانی است و راهپیمایی‌های گسترده آزادی‌خواهان جهان در حمایت از مظلومان و مجاهدان فلسطینی، حرکتی بسیج‌محور است.
در ادامه پیام یاد شده خاطرنشان شده است: امام بزرگوار ما بسیج را بر اساس یک اندیشه قرآنی بنا نهاد و این مجموعه پرثمر سال‌هاست که تحت هدایت‌های داهیانه فرمانده کل قوا حضرت آیت‌الله خامنه‌ای -مدظله العالی- در راه قرآن، دین و کشور ایثار و فداکاری می‌کند. تحرّک و رشد امروز کشور ما مرهون فرهنگ و تفکر بسیجی است. بسیج طلبه و دانشجو، بسیج جامعه پزشکان، مهندسان، فرهنگیان، بسیج اقشار و... گرچه در عنوان، به صورت جدا دسته‌بندی می‌‎شوند؛ اما در نهایت محصولی واحد ارائه می‌کنند که همان پیشرفت و ارتقای عزت و عظمت ملت ایران است. جامعه مدرسین حوزه علمیه قم روز بسیج را به آحاد ملت شریف ایران تبریک می‌گوید و با گرامیداشت نام و یاد شهدای این نهاد مقدس، بسیجیان عزیز را به استقامت در راه خدا و تقویت مستمر بنیه دینی و اخلاص دعوت می‌کند. سلاح بسیج در مبارزه و جهاد، ایمان و عمل صالح است که این سلاح باید هر روز مجهزتر و قوی‌تر گردد. زیرا که تقوا و عمل صالح یک عنصر انسان‌ساز، نیروبخش و عزت‌آفرین است.
طاهر مهدوی بازدید : 2 یکشنبه 05 آذر 1402 نظرات (0)
.
راهکار فرمانده کل ارتش برای «جهش راهبردی در توسعه دریامحور» 
۱۴۰۲/۰۹/۰۴
سید عبدالرحیم موسوی (@sarlashgar_rahimmousavi) • Instagram फोटोहरू र  भिडियोहरू
امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی، فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران درباره ابلاغ سیاست‌های کلی توسعه دریامحور از سوی رهبر معظم انقلاب اظهار داشت: توسعه دریامحور بدون قدرت دریایی مناسب نقص دارد.
وی گفت: دومین نکته این است که توسعه دریامحور متکی به سواحل است و بیشترین تمرکز جمعیتی هم در سواحل برای نیرو‌های دریایی است، بنابراین نیرو‌های دریایی تجربه زیادی درباره مسائل دریایی و دریانوردی و استفاده از دریا دارند.
فرمانده کل ارتش با بیان اینکه علم و دانشی که در نیرو‌های دریایی وجود دارد می‌تواند در خدمت توسعه دریامحور باشد، افزود: وقتی این اتفاق بیفتد یک جهش راهبردی در حوزه‌های مختلف اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و دفاعی در کشور اتفاق می‌افتد.
سرلشکر موسوی ادامه داد: از سال‌ها پیش نیروی دریایی ارتش و هم سپاه و البته نیروی دریایی ارتش بیشتر در سواحل عمان مستقر شدند و شهرک‌های بزرگی را ساخته‌اند و آماده هستند که وظایف خود را در این جورچین توسعه دریایی به‌خوبی اجرا کنند.
حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در روز ۱۶ آبان ۱۴۰۲، در اجرای بند یک اصل ۱۱۰ قانون اساسی و پس از مشورت با مجمع تشخیص مصلحت نظام، سیاست‌های کلی توسعه دریامحور را برای اقدام به رؤسای قوای سه‌گانه و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ابلاغ کردند.
به گزارش ایرنا، بر اساس این ابلاغیه، قوه مجریه موظف است با کمک مجلس شورای اسلامی و قوه قضائیه و با بسیج دستگاه‌های مسئول، برنامه جامع تحقق این سیاست‌ها را، شامل تقدیم لوایح، تصویب مقررات و اقدامات اجرائی لازم در مهلت شش ماهه ارائه کند.

 

طاهر مهدوی بازدید : 3 یکشنبه 05 آذر 1402 نظرات (0)
.
سرلشکر صفوی: 
شهادت ۱۴ هزار نفر در غزه حقیقت حقوق بشر آمریکایی است
  ۱۴۰۲/۰۹/۰۴

سرلشکر صفوی: باید قلمروهای دریایی و زمینی را به یکدیگر پیوند دهیم |  خبرگزاری فارس

سردار سرلشکر سید یحیی صفوی، دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا در جمع بسیجیان استان البرز با اشاره به برنامه‌های هفته بسیج در سراسر کشور گفت: مانور اقتدار بسیجیان دلاور که امروز در استان‌های سراسر کشور در حال برگزاری است در حقیقت تضمین‌کننده اقتدار ملی و امنیت ملی ایران است.
رئیس پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس خاطرنشان کرد: اگر ایران امروز قدرتمند است عظمت و شوکت دارد، از وجاهت بین‌المللی برخوردار است، اگر رهبر عظیم‌الشأن انقلاب اسلامی حضرت امام خامنه‌ای عزیز این‌گونه در مقابل ظالمین و جنایتکاران صهیونیستی در دفاع از مظلومان فلسطینی ایستاده‌اند، به پشتوانه ملت بزرگ ایران، اقتدار نیروهای مسلح و بسیجیان دلاور سراسر کشور است.
به گزارش مهر، وی افزود: در جنگ ۸ ساله دفاع مقدس بنده از ابتدا تا انتها در کنار برادران سپاهی، ارتشی و بسیجی بودم و به‌طور خلاصه نقش بسیج را در یک کلام برای شما می‌گویم، در آن شرایط نابرابر جنگ، رهبری حضرت امام خمینی(ره) و حضور بسیجیان، سرنوشت جنگ را تعیین کرد. فرماندهان ارتش و سپاه با تدبیر و شجاعت و حضور ۲ میلیون نیروی بسیجی داوطلب، توازن و برتری قوا را به نفع ایران تغییر دادند، بسیجیان ما خط‌شکن و پیروزی‌آفرین بودند. هر بسیجی ما به اندازه چند نفر عراقی شجاعت و ایمان داشت که در صحنه نبرد این شجاعت تعیین‌کننده بود.
سرلشکر صفوی با اشاره به تحولات و رخدادهای مهم کشور پس از انقلاب اسلامی و دفاع مقدس خاطرنشان کرد: امنیت کامل کشور بعد از جنگ به کمک شما بسیجی‌ها تأمین شد. من صرفاً قبل از جنگ را نمی‌گویم که در کردستان، سیستان و بلوچستان و شهرهای دیگر که فتنه‌هایی ایجاد شده بود شما چه کردید، بعد از جنگ هم ما با فتنه‌ها و مشکلاتی مواجه بودیم مانند همین فتنه سال ۱۴۰۱ که حضور شما بسیجیان در کنار نیروهای انتظامی مقتدر، امنیت و آسایش را برای این مردم تأمین کرد چون همه مردم ما می‌خواهند که ایران امنیت داشته باشد.
رئیس پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس افزود: حضور بسیج در کنار نیروهای مسلح ارتش، سپاه و فراجا، تمام تهدیدات و خطرات را برطرف کرد و امنیت پایدار را برای ایران به ارمغان آورد.
دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا به رسالت، وظیفه، مأموریت و اهداف بسیج در شرایط حاضر پرداخت و گفت: مهم‌ترین وظیفه هر بسیجی در هر مکانی که حضور دارد کسب فهم و یک تحلیل صحیح از محیط داخلی کشور شامل فرصت‌ها، تهدیدها، مشکلات کشور و راهکارهای حل آنها است و اینکه بسیج برای حل این مشکلات مردم و کشور، چه کمکی می‌تواند انجام دهد.
وی افزود: منظور من از محیط داخلی یعنی در سطح ملی، سطح استانی تا شهرستان‌ها که بسیجیان عزیز باید آن را بشناسند و در هر محلی که هستند برای حل مشکلات مردم به کمک مسئولان بروند.
سرلشکر صفوی با بیان اینکه بسیجیان باید محیط فراملی را هم بشناسند، تصریح کرد: مثلاً اینکه در افغانستان، در جمهوری آذربایجان و سایر همسایگان در منطقه غرب آسیا چه می‌گذرد؟ در محیط بین‌المللی چه تحولاتی دارد رقم می‌خورد؟
رئیس پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس در تحلیل روند محیط ملی، منطقه‌ای و جهانی خاطرنشان کرد: آنچه که در آینده ایران، منطقه غرب آسیا و جهان رخ خواهد داد کاملاً از آنچه که تاکنون رخ داده متفاوت خواهد بود.
سرلشکر صفوی با اشاره به تغییر و تحولات محیط ملی، منطقه‌ای و بین‌المللی گفت: ما امروز شاهد نوعی تغییرات در نظام قدرت جهانی و شکل‌گیری قدرت‌های جدید بین‌المللی و منطقه‌ای هستیم و این تغییرات در ابعاد اقتصادی، فرهنگی، سیاسی، تکنولوژی، فناوری‌های جدید، بروز و ظهور رهبران قدرتمند، لایق و کارآمد و ایستادگی در مقابل ظالمین جهانی مثل آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها است.
دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا بیان داشت: ایران یک قدرت منطقه‌ای است که نه تنها در معادلات منطقه‌ای بلکه در معادلات جهانی تأثیرگذار است. پشتوانه این قدرت حضور ملت بزرگ ایران در همه صحنه‌های مورد نیاز انقلاب اسلامی از جمله انتخابات آخر سال است.
وی با اشاره به شکل‌گیری جبهه مقاومت و تغییر توازن قدرت در منطقه غرب آسیا تأکید کرد: جبهه مقاومت با الگوگیری از بسیج ایران شکل گرفت. نتیجه خون شهدای دفاع مقدس آزادی راه کربلا شد و شما شاهد هستید که در ایام اربعین هر سال، چند میلیون نفر از ایران و کشورهای دیگر به کربلا می‌روند. این عظمت ناشی از باز شدن راه کربلا در نتیجه خون شهدای دفاع مقدس است.
رئیس پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس با اشاره به جنگ غزه، گفت: طی چهل و چند شبانه‌روز گذشته شاهد اقدامات جنایتکارانه و نسل‌کشی اشغالگران رژیم نژادپرست و کودک‌کش صهیونیستی هستیم و از دیروز آتش‌بس اعلام شده است. ولی دیدید که این صهیونیست‌ها و ارباب بزرگشان آمریکایی‌ها و برخی از کشورهای اروپایی از این چهل و چند روز جنگ و کشتن و شهادت ۱۴ هزار نفر از مردم عادی فلسطین و غزه که بیش از ۵ هزار نفرشان کودک بودند هیچ ابایی نداشتند. این در تاریخ فراموش نخواهد شد، این حقیقت حقوق بشر آمریکایی است.
سرلشکر صفوی با اشاره به اهداف اعلام شده توسط سران رژیم صهیونیستی در جنگ غزه، این رژیم را بازنده قطعی جنگ دانست و خاطرنشان کرد: آنها به رغم این همه جنایت و شهادت ۱۴ هزار نفر از مردم و زخمی کردن ۳۸ هزار نفر دیگر، هیچ دستاوردی به دست نیاورده‌اند. یادتان می‌آید که نتانیاهو گفت ما ریشه‌های حماس را خواهیم کند و غزه را با خاک یکسان می‌کنیم؟ آیا توانستند حماس را از بین ببرند؟ الان حماس حضور دارد و مردم غزه مقاومت کردند و ۲ میلیون نفر از مردم در یک سرزمین کوچک به وسعت حدود ۳۶۲ کیلومتر مربع، در برابر این نسل‌کشی ایستادگی کردند.
دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا با اشاره به حمایت افکار عمومی جهان از مردم مقاوم فلسطین، گفت: تمام دنیا نه فقط مسلمان‌ها بلکه از ۵۰ ایالت آمریکا ۴۸ ایالت علیه صهیونیست‌ها راهپیمایی کردند. راهپیمایی در لندن را دیدید، در کشورهای اروپایی را دیدید. در اندونزی ۲ میلیون نفر راهپیمایی کردند در ایران نیز شاهد راهپیمایی میلیونی بودیم.
جنگ اخیر غزه موجب فروپاشی بنیان شعارهای فریبنده آمریکایی‌ها و غربی‌ها شد
سرلشکر صفوی تأکید کرد: شما بدانید این جنگ اخیر غزه موجب فروپاشی بنیان شعارهای آمریکایی‌ها و غربی‌ها مانند شعار حقوق بشر شد که ۲۰۰- ۳۰۰ سال با آن مردم دنیا را فریب دادند. وی افزود: شما دیدید وقتی یک نفری در ایران به هر دلیلی از دنیا رفت، چه فتنه‌ای به راه انداختند، حال ۱۴ هزار نفر شامل زنان و کودکان در فلسطین به شهادت رسیدند اما هیچ موضعی نگرفتند و از جنایتکار حمایت کردند و این یک آپارتاید است.
رئیس پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس خاطرنشان کرد: به فضل الهی ما در حال عبور از یک گردنه خطرناک هستیم، من تجربه ۴۵ ساله خودم را به شما می‌گویم. به فضل الهی و با عنایات حضرات ۱۴ معصوم علیهم‌السلام، ریل‌گذاری‌های پیشرفت در کشورمان انجام شده است و ما به سمت قله‌ها در حال حرکت هستیم، البته مشکلات و خطراتی داریم و هنر بسیجیان آن است که در صحنه‌های مورد نیاز انقلاب و ملت ایران، حضور تعیین‌کننده داشته باشند و برای هر مشکلی به کمک مسئولان راه حلی پیدا کرده و اقدام نمایند.
طاهر مهدوی بازدید : 3 یکشنبه 05 آذر 1402 نظرات (0)
.
دریادار تنگسیری:
 سرعت شناورهای سپاه ۳ برابر شناورهای آمریکایی است 
  ۱۴۰۲/۰۹/۰۴

علیرضا تنگسیری - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه نیروی دریایی سپاه با استفاده از هوش مصنوعی می‌تواند اهداف خود را تا ۲ هزار کیلومتر به دقت مورد اصابت قرار دهد، گفت: شناورهای سپاه به دست متخصصان داخلی ساخته شده که در دنیا بی‌سابقه و بی‌نظیر است و سرعت این شناورها ۳ برابر سرعت شناورهای آمریکایی است.
دریادار علیرضا تنگسیری، فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اجتماع کاروان‌های راهیان نور دانش‌آموزی در یادمان شهدای عملیات والفجر هشت با اشاره به توانمندی‌های نیروی دریایی سپاه گفت: امروز با عنایت خداوند و دعای شهدا قدم‌های بلند در زمینه ساخت شناور برداشتیم که شناور شهید سلیمانی، شهید صیاد شیرازی و شهید حسن باقری نمونه‌ای از این دستاوردها هستند.
به گزارش فارس، وی ویژگی‌های منحصر به فرد این شناور را تاب‌آوری و سرعت آن بر شمرد و افزود: این شناورها به دست متخصصان داخلی ساخته شده که در دنیا بی‌سابقه و بی‌نظیر است و سرعت این شناورها سه برابر سرعت شناورهای آمریکایی است.
دریادار تنگسیری درباره موشک‌های دریا پایه اظهار داشت: قابلیت موشک‌های نیروهای دریایی سپاه در دنیا بی‌سابقه است و با استفاده از هوش مصنوعی می‌تواند اهداف خود را تا ۲ هزار کیلومتر به دقت مورد اصابت قرار دهند.
فرمانده نیروی دریایی سپاه خاطرنشان کرد: از جدیدترین دستاوردهای متخصصان این نیرو ساخت ۲ موشک هواپایه برای مقابله با پهپاد و موشک کروز با برد چهار کیلومتر و ۱۷ کیلومتر است که اکنون به مرحله تولید رسیده است و در آینده رونمایی خواهند شد.
وی تأکید کرد: ما روز به روز به قدرت خود خواهیم افزود و در ایجاد امنیت و پیشرفت مردم‌مان روز و شب نمی‌شناسیم و مردم عزیزمان بدانند که فرزندان این خاک برای اینکه چشم طمع دشمنان را کور کنند تا پای جانشان ایستاده‌اند.
متولی یادمان شهدای عملیات والفجر هشت در اروند کنار شهرستان آبادان، نیروی دریایی سپاه است که تا پایان سال ۱۴۰۲ هر هفته میزبان حضور دانش‌آموزان و دانشجویان سراسر کشور در قالب راهیان پیشرفت و راهیان نور دریایی است.

 

طاهر مهدوی بازدید : 1 یکشنبه 05 آذر 1402 نظرات (0)

.

مراسم تشییع پیکر شهید استوار یکم «امیرحسین ابراهیمی»

مدافع امنیت در بیرجند 

۱۴۰۲/۰۹/۰۴

پیکر

مراسم تشییع پیکر شهید استوار یکم «امیرحسین ابراهیمی» با حضور مردم قدرشناس در بیرجند برگزار شد.
 به گزارش ایسنا، مراسم تشییع پیکر شهید استوار یکم امیرحسین ابراهیمی صبح دیروز در بیرجند برگزار شد و پیکر مطهر این شهید والامقام پس از تشییع باشکوه در گلزار شهدای این شهر آرام گرفت.
حجت‌الاسلام و المسلمین سید علیرضا عبادی نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی و امام جمعه بیرجند بر پیکر این شهید فراجا نماز میت اقامه کرد.
استوار یکم «امیرحسین ابراهیمی» هشتم شهریور امسال در اجرای طرح مبارزه با قاچاق کالا و سوخت غیرمجاز (خودروهای شوتی) در محل پلیس‌راه سربیشه بر اثر برخورد خودروی شوتی مصدوم شد و پس از تحمل یک دوره بیماری در حالت کما، در روز چهارشنبه اول آذرماه به یاران شهید عرصه امنیت پیوست.
طاهر مهدوی بازدید : 2 یکشنبه 05 آذر 1402 نظرات (0)

.

نامه کارگران به آیت‌الله جنتی درباره اشکالات مصوبات برنامه هفتم 

  ۱۴۰۲/۰۹/۰۴

آیت‌الله جنتی: فقدان روحیه بسیجی، موجب زندگی ذلت‌بار است

به گزارش تسنیم، در این نامه آمده است: محضر مبارک حضرت آیت‌الله جنتی (دامت برکاته)، دبیر محترم شورای نگهبان، احتراماً، همان‌طور که مستحضر هستید، شورای محترم نگهبان از دیرباز تاکنون سازمانها و صندوق‌های بیمه‌گر اجتماعی و از جمله سازمان تأمین اجتماعی را از موارد شمول اصل 75 قانون اساسی دانسته و بر همین اساس، درخصوص مصوباتی که متضمن بار مالی (کاهش منابع و یا افزایش مصارف) برای سازمانها و صندوق‌های بیمه‌گر اجتماعی و به‌ویژه سازمان تأمین اجتماعی بوده است، به ‌استناد اصل 75 قانون اساسی ایراد وارد نموده است. خوشبختانه این رویه حقوقی صحیح و دقیق شورای محترم نگهبان از سوی مقام معظم رهبری (مدّظلّه العالی) نیز در قالب مفاد بندهای 3 و 4 سیاستهای کلی تأمین اجتماعی مورد تأیید واقع گردیده است و بدین اعتبار احکامی که دارای بار مالی تأمین‌شده و تضمین‌شده نباشند علاوه‌بر مغایرت با اصل 75 قانون اساسی (وفق رویه حقوقی متخذه شورای محترم نگهبان) به‌سبب مغایرت با سیاست‌های کلی ابلاغی مقام عظمای ولایت، با اصل 110 قانون اساسی نیز مغایر می‌باشند.
در نامه یادشده همچنین آمده است: علی‌رغم صراحت بند 3 سیاست‌های کلی تأمین اجتماعی که ضمن تأکید بر «پایبندی به حقوق و رعایت تعهدات بین‌نسلی»، اشعار می‌دارد حق بیمه‌ها و اندوخته‌های بیمه‌ای سازمانهای بیمه‌گر «اموال متعلق حق مردم» می‌باشد در برنامه هفتم توسعه می‌خواهند وصول حق بیمه سازمان تأمین اجتماعی را به سازمان امور مالیاتی واگذار نمایند.
در ادامه این نامه خاطرنشان شده است: به‌رغم صراحت مقدمه و بندهای 1 و 5 سیاستهای کلی تأمین اجتماعی مبنی بر لزوم شکل‌گیری «نظام همگانی تأمین اجتماعی» و ایجاد فراگیری «پوشش‌های سطح پایه برای آحاد جامعه» (جزء 3 بند 5) در برنامه هفتم توسعه و به اسم طرح استادشاگردی می‌خواهند بخش زیادی از شاغلین را محروم از پوشش بیمه اجتماعی سازند که این امر علاوه‌بر مغایرت با سیاستهای کلی تأمین اجتماعی و محروم‌سازی اقشار مولد و زحمتکش جامعه، باعث تشدید ناترازی مالی این سازمان خواهد شد و روند خدمات‌رسانی به ما مستمری‌بگیران را مختل خواهد ساخت.
انجمن صنفی کارگران ادامه داد: در جزء 5 بند 5 سیاستهای کلی تأمین اجتماعی آمده است؛ «حفظ قدرت خرید اقشار ضعیف جامعه از طریق متناسب‌سازی مزد شاغلین، مستمری بازنشستگان و مقرری بیکاران» ولیکن متأسفانه در برنامه هفتم هیچ حکمی برای متناسب‌سازی حقوق مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی لحاظ نگردیده و نه‌تنها این قشر زحمتکش و مولد کشور و لشکریان پیشرفت کشور از منابع عمومی اختصاصی به بازنشستگان کارمندی محروم مانده‌اند بلکه با درج حکم مربوط به ممنوعیت تهاتر بدهی‌های بیمه‌ای دولت به سازمان تأمین اجتماعی با اموال دولتی عملاً راه را برای تأمین منابع لازم جهت پرداخت مستمری ما و متناسب‌سازی آن بسته‌اند.
در بخش دیگری از این نامه آمده است: بر اساس تدبیر صائب و دقیق مقام معظم رهبری (مدّظلّه العالی) و به ‌موجب بند 4 سیاستهای کلی تأمین اجتماعی مقرر گردیده است که با پرداخت بموقع حق بیمه‌های جاری متعلقه دولت و نیز پرداخت سریع بدهی‌های بیمه‌ای سنواتی دولت «از ایجاد و انباشت بدهی‌های دولت به سازمان تأمین اجتماعی جلوگیری شود» ولیکن متأسفانه در برنامه هفتم توسعه حکم مشخص و عملیاتی و دارای ضمانت اجراء و زمان‌بندی مشخص تعبیه نگردیده است.
انجمن صنفی کارگران خاطرنشان کرد: علی‌رغم اینکه بخش درمان سازمان تأمین اجتماعی بر اساس حق بیمه‌های بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران و بدون دریافت یک ریال از دولت شکل گرفته است در برنامه هفتم مصوب نموده‌اند که پزشکان سازمان تأمین اجتماعی روزی دوساعت از وقت اداری خود را صرف درمان بیمارانی نمایند که از سوی وزارت بهداشت معرفی می‌گردند این درحالی است که امکانات سازمان مزبور تکاپوی ارائه خدمات درمانی به صاحبان اصلی صندوق یعنی کارگران شاغل و بازنشسته را نمی‌نماید.
در نامه یاد شده همچنین خاطرنشان شده است: طرح مباحث فوق‌التوصیف در برنامه هفتم، باعث دل‌نگرانی و تشویش اذهان خیل عظیم چندین ‌میلیونی کارگران (بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی) گردیده و در این تشکل هر روز و هرساعت با مراجعات و تماس‌های مکرر بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران، مواجه شده‌ایم بر همین اساس از محضر حضرت‌عالی تقاضامندیم که دستورات مساعد و مقتضی لازم برای جلوگیری از نقض سیاستهای کلی تأمین اجتماعی به مبادی ذی‌ربط صادر فرمایید.

 

تعداد صفحات : 665

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟